TÄNAVAKÜSITLUS Millise mulje valimiskampaania tartlastele jättis ja mille põhjal nad oma valiku tegid?

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Tänavaküsitlus riigikogu valimiste viimasel päeval.
Tänavaküsitlus riigikogu valimiste viimasel päeval. Foto: Pilt videost

Riigikogu valimised on jõudnud lõpusirgele. Uurisime Tartus täna päeval jalutanud inimestelt, millised on nende muljed seekordsest valimiskampaaniast ning mille põhjal ja kellele nad oma hääle usaldasid.

Andreas Altpere
Tüütu on. Minu jaoks on neid reklaame liiga palju. Nende sisusse ma ei süvenenud, minul on oma valik tehtud ja vahet ei ole, mida reklaamis räägitakse. Oma valiku tegin selle põhjal, mida ma valitust ootan. Tean, mida tahan ja mida kohe kindlasti ei taha. Seekordne valik oli Eesti 200.

Jaan Reintam
Valimised Eesti kombel on üle nelja aasta mudamaadlus, aga võib-olla Eesti olümpiamängud seisnevadki valimistes. Õhtul on õnn kõigil televiisorite ees olla ning ka kõik targad, selgeltnägijad, ennustajad, analüütikud ja profaanid tulevad kokku – olekski nagu Eesti olümpiamängud. Enda otsuse tegin sisemise tunde, sümpaatia ja veendumuste kohaselt. Olen oma valikutes sihikindel olnud, seegi kord valisin Isamaa.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles