Ulila paadisadamast saab pühapäeval lumelinn

Tartu Postimees
Copy
Ulila suveaia peremehe Ülari Tootsi juhatusel kuhjati lumi kokku juba reedeks ja jääb nüüd pühapäevaseid ehitajaid ootama.
Ulila suveaia peremehe Ülari Tootsi juhatusel kuhjati lumi kokku juba reedeks ja jääb nüüd pühapäevaseid ehitajaid ootama. Foto: Ulila Suveaed

Sel pühapäeval, 5. märtsil rajatakse Ulila paadisadamas lumelinna, ehitama ja vastlakuklit sööma oodatakse kõiki huvilisi.

Ulila suveaia pealiku ja ürituse eestvedaja Ülari Tootsi sõnul toimub lumelinna ehitus juba kolmandat korda, ehkki korraldama on pidanud ta seda neljal korral. «2020. aastal pidi see esimest korda toimuma, aga jäi ära. Kuid toimus 2021, 2022 ja ka tänavu, seega juba traditsiooniline üritus,» märkis Toots.

Korraldajad on üleskutses öelnud, et ilmataat on meid ninapidi vedanud ning tõi meile tagasi lume, mistõttu kutsutakse huvilisi taas Ulila paadisadamasse lumelinna ehitama.

Iga meeskond saab vabad käed, milline ehitis just nende arvates peaks lumelinnas olema.

Osalejatele pakutakse ka sooja teed ning vastlakukleid ning külas on Eesti põllumajandusmuuseumi külastusjuht. Üritus on kõigile tasuta ning toimub vastavalt ilmaoludele!

Kohapealne registreerimine on avatud kella üheni, kell 13.30 algab lumelinna ehitamine. Täpsema info ürituse kohta leiab sotsiaalmeediast.

Üritust aitavad korraldada Kohvik Melu, Sõbra Pesa OÜ, MTÜ Sooveere/Ulila Keskus, Sound Group OÜ, MTÜ Ulila Suveaed, Elva vald, Eesti põllumajandusmuuseum, Heino Kõrgeperv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles