Vald keeldus eaka mehe üürilepingu pikendamisest, tuleb ära kolida

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Kalev Võttin on Elvas Pikk 26 maja korteris number 11 elanud pea neli aastat. Eelmise aastaga lõppes tema üürileping ning Elva vallavalitsus seda enam ei pikendanud.
Kalev Võttin on Elvas Pikk 26 maja korteris number 11 elanud pea neli aastat. Eelmise aastaga lõppes tema üürileping ning Elva vallavalitsus seda enam ei pikendanud. Foto: Eili Arula

Enam kui poole oma elust Elvas elanud 85-aastane Kalev Võttin on tarmukas mees, kes napsu ei võta, suitsu ei tee ja kes on tervise poolest üsna kõbus. Nüüd on ta aga olukorras, kus peab auväärses eas vastu tahtmist elukohta vahetama.

Kalev Võttin elab praegu Elva linnas Pikk 26 maja vallale kuuluvas üürikorteris. Korteri üürileping lõppes eelmise aasta viimasel päeval ning Elva vald andis teada, et ei pikenda vana mehega lepingut, sest selle korteri lubas vallavalitsus anda kõrvalkorterites tegutseva Elva Perepesa käsutusse.

Praeguse kodu asemele pakkus vallavalitsus Kalev Võttinile väiksemat korterit ligi kümne kilomeetri kaugusel Annikoru külas, kus ei ole poodi, apteeki ega arsti. Teine variant oleks talle Hellenurme hoolekodu, kuid sinna terve ja iseendaga hakkama saav mees minna ei soovi. Nüüd ootab vald, mil vana mees on otsustanud, kuhu ta elama läheb, fakt on see, et senisesse korterisse ta jääda ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles