GALERII ⟩ Tammeka esitles uue hooaja esindusvõistkondi

Copy

Tartu JK Tammeka esitles kolmapäeva õhtul Atlantise majas Alexela loomelaval oma esindusvõistkondi uueks hooajaks.

Nii Tammeka meeste kui ka naiste esindusvõistkonna hooaeg on kohe algamas. Eelmisel aastal saavutas Marti Pähna juhendatav meeskond jalgpalli Premiumi liigas kuuenda koha naiskond platseerus viiendaks.

Tammeka tegevjuht Kristjan Tiirik kutsus oma lühikeses kõnes kõiki kohalolijaid üles võistkondi kodumängudel toetama. «Eriti hea meel on näha, et mõlemad võistkonnad on nii tõsiste nägudega, mis näitab, et nad on hooajaks täiesti valmis ja oma mõtetega juba palliplatsil,» ütles klubi tegevjuht.

Üritusel kutsuti publiku ette lavale mängijad positsioonide kaupa, alustades väravasuult. Üles astusid ka meeskonna talvised täiendused Eugenio Bracelli, Rasmus Kallas ja Devid Lehter. Kohale tulnud fännide vahel loositi välja võistkondade jalgpallurite autogrammiga särke.

Enne võistkondade tutvustust toimus Tammeka visioonipäev, kus arutati klubi tuleviku üle. Tammeka eesmärk on olla viie aasta pärast Eesti parim jalgpalliklubi, Eesti meister nii meeste kui ka naiste meistrivõistlustel ning teha suuri tegusid Euroopas.

Tammeka meeskond alustab oma hooaega laupäeval, kui külla sõidetakse mullu viiendale kohale platseerunud FC Kuressaarele. Kui möödunud hooaja esimese omavahelise kohtumise võitis Tammeka 1:0, siis järgneva kohtumise kallutas 3:0 enda kasuks FC Kuressaare. Kahes järgnevas mängus leppisid meeskonnad viiki. FC Kuressaare ja Tartu JK Tammeka kohtuvad laupäeval kell 14.30 Kuressaare kunstmurustaadionil.

Naiskonna avamäng on 31. märtsil, kui võõrsil kohtutakse tiitlikaitsja FC Flora naiskonnaga.

Tammeka koosseisud hooajaks 2023/24

Meeskond

Väravavahid: Richard Aland, Carl Kaiser Kiidjärv

Kaitsjad: Eugenio Bracelli, Rasmus Kallas, Tanel Tammik, Georg Lani, Taijo Teniste, Mihkel Sepp, Kevin Anderson

Poolkaitsjad: Carl Robert Mägimets, Giacomo Uggeri, Reio Laabus, Egert Naruson, Kevin Burov, Tanel Lang, Patrick Genro Veelma, Dominic Laaneots, Herman Pedmanson, Sander Puri

Ründajad: Devid Lehter, Kevin Mätas, Artur Uljanov

Naiskond

Väravavahid: Lisette Teder, Keiti Kruusmann, Hanna Pihu, Heliisa Aasa

Kaitsjad: Rahel Repkin, Eva-Maria Niit, Kreete Õun, Annegret Kala, Katriin Rodi, Carmen Kaidi Jõeleht, Kirke Tšikanov

Poolkaitsjad: Grete Kraus, Valeria Liik, Renate-Ly Mehevets, Anna-Martha Reino, Aleksandra Orlova​​​, Marie Kiivit, Carola Erik, Hanna Rästa, Indra Raja, Anna Maria Mets

Ründajad: Liisa Merisalu, Kirkeliis Lillemets, Karoly Kasuk​

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles