Noored maadlejad tegid meistrivõistlustel suuri tegusid

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Meeskondlikult teise koha kreeka-rooma maadluses saavutanud Tartu Kalev-Englas.
Meeskondlikult teise koha kreeka-rooma maadluses saavutanud Tartu Kalev-Englas. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalavahetusel toimusid Viljandis Eesti meistrivõistlused Kreeka-Rooma, vaba- ning naiste vabamaadluses.

Kokku oli võistlema tulnud 132 noort.

Konkurentsitihedaim oli nii klubide kui ka osalejate poolest Kreeka-Rooma maadluse kategooria, kus klubide arvestuses võitis Tartu Kalev-Englas teise koha.

Tartlased saavutasid Kreeka-Rooma maadluses meistritiitli kehakaalus –67 kg, kui pärast nelja matšivõitu tuli kuldmedaliga koju Arturi Jeremejev (Tartu Kalev-Englas).

Kehakaalus –72 kg maadles pingelise finaalmatši Max Hristjuk, kes pidi leppima finaalis 4-2 punktikaotusega ja hõbedaga.

Head maadlust kuni finaalini näitas kehakaalus –82 kg maadelnud Georg Kristerson. Siiski oma loomulikust kaalust raskemas kehakaalus võistelnud Kambja noormees finaalis füüsiliselt palju kogukama vastase vastu seekord ei saanud.

Hõbeda sai kaela ka kehakaalus –67 kg maadelnud Meelis Jõesaar. Pronksmedaliga premeeriti Romeo Leiust –72 kg ning Renar Joonast –130 kg.

Kahe medaliga tuli võistlustelt tagasi Robin Krivmen, kes Kreeka-Rooma maadluses saavutas kehakaalus –97 kg pronksmedali ning vabamaadluses sai nelja kindla matšivõiduga endale auväärse Eesti meistri tiitli. Vabamaadluses võitis tartlastest veel pronksmedali kehakaalus –86 kg Marten Kuus.

Naiste vabamaadluses võitis naiskondliku esikoha Eesti maaülikooli spordiklubi.

Tihedamas konkurentsis võitsid meistritiitli kehakaalus –62 kg maadelnud Eva-Maria Raudsepp ning –76 kg võistelnud Paula Nääme. Mõlemad neiud pidi kuldmedali võitmiseks alistama omas kehakaalus kolm vastast. Kergemalt tuli meistritiitel kehakaalus –50 kg võistelnud Kathy Carmela Klassenile, kes vajas kuldmedaliks ühte matšivõitu.

Hõbedased medalid said tartlastest Pille Randlane, Beril-Amabel Lindmäe. Pronksmedal riputati kaela Kadi Tõnissonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles