Heategevuskontsert aitab noortekodu

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihhailova
Tanja Mihhailova Foto: Viktor Burkivski

Kolmeteistkümnendat aastat järjest korraldab heategevusklubi LC Tartu Tamme kontserdi nende laste ja noorte toetuseks, kes elavad Tartu kristlikus noortekodus.

Seekord astuvad Tartus Peetri kirikus üles Tanja Mihhailova ja Olav Ehala, Tajo Kadajas ja sõbrad, klahvpille mängib Vladimir Petuhhov ja kitarri Robert Vood. Veel tulevad publiku ette rahvamuusikaansambel Sireli, keda juhendab Halliki Pihlap, ning etnofolkansambel Krüüsel.

Tänulik adressaat

Möödunud aastate annetuste eest on Tartu kristliku noortekodu kasvandikud käinud ekskursioonidel, korraldatud on spordipäevi, remonditud noortekodu hoonet Tartus Era tänavas ning muretsetud õppevahendeid, pille ja mööblit.

Kaks aastat tagasi sai 31 noort võimaluse külastada Tartu sõpruslinna Lüneburgi ning osa tollegi reisi rahast kogunes tänu heategevuskontserdile.

Tartu kristliku noortekodu juhataja Külli Kooli sõnul on abi läinud õigele ja tänulikule adressaadile. Juba on viis noortekodu kasvandikku jõudnud kõrgkooli ning nende elu suundub ülesmäge.

Tuntud esinejad

Varasematel aastatel on Tartu Tamme lõviklubi heategevuskontsertidel osalenud Silvi Vrait, Tõnis Mägi, Siiri Sisask, Hedvig Hanson, Liisi Koikson, Birgit Õigemeel, Mari Pokinen, Toomas Lunge, Indrek Kalda, Chalice, Katrin Pärn, Pirjo Levandi, Uno Loop, HaleBopp Singers, inBoil, RAM, lastekoor Kurekell, Emajõe Laulikud, Tartu Meeskoor, Tartu Poistekoor, Tartu Noortekoor jt.

Korraga on Peetri kirikus kontserti kuulanud ja annetanud pool tuhat avala südamega tartlast ja Tartu külalist.

Hea kontsert
• 15. märtsil kell 19 esinevad Tartu Peetri kirikus Tanja Mihhailova, Olav Ehala,
Tajo Kadajas ning ansamblid Sireli ja Krüüsel.
• Publikul on võimalus annetada Tartu kristliku noortekodu kasvandike parema elu heaks.
• Kontserdi korraldab Tartu Tamme lõviklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles