Pikalt tüliõunaks olnud ujulat Verevi rannahoonesse ei tule

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Praegu on Verevi ranna ääres kolm kehvas seisus hoonet: vetelpäästemaja (esiplaanil), rannakohvik (paremal, tagaplaanil) ning konteinertualett (vetelpäästemaja taga).
Praegu on Verevi ranna ääres kolm kehvas seisus hoonet: vetelpäästemaja (esiplaanil), rannakohvik (paremal, tagaplaanil) ning konteinertualett (vetelpäästemaja taga). Foto: Jaanika Saar

Elvas kaua kirgi kütnud Verevi rannaala ajakohastamine liigub kõigi eelduste kohaselt sammu võrra edasi. Elva vallavalitsus kuulutas koos Eesti arhitektide liiduga välja järveäärse rannahoone arhitektuurikonkursi. Pikalt tüliõunaks olnud ujulat rannahoonesse ei kavandata.

«Oleme loobunud mõttest rajada ujula randa, sest kohaliku kogukonna soov see ikkagi suuresti ei ole,» selgitas vallaarhitekt Jaanika Saar (pildil). Ujula ehitamiseks koostatakse praegu Elva spordihoone kõrvale uut detailplaneeringut.

Valla võimalused ise ujulat ehitada on tagasihoidlikud, mis tähendab, et raha tuleks leida mujalt. Vallavanem Priit Värv andis mõista, et kuna majanduse seis on väga keeruline, siis selles praegu midagi usinasti ei edene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles