Tartu politsei otsib avariide tunnistajaid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei

Tartu politsei otsib nelja liiklusõnnetuse tunnistajaid.

11. märtsil teatati politseile, et Tartus Lembitu tänaval kaupluse parklas on mõlgitud hõbedast värvi sõiduauto Toyota Avensis. Kahju põhjustaja oli sündmuskohalt lahkunud.

12. märtsil sõitis Ülenurme vallas Lemmatsi külas tankla juures valget värvi kaubikust Volkswagen Transporter väidetavalt mööda veok, mille õhuvoolust tingituna purunes kaubiku klaas ja tuli eest ära. Veok lahkus peatumata.

12. märtsil teatati lisaks, et Tartus Riia tänaval sõitis Volkswagen Golf möödasõidul vastu BMW küljepeeglit ja lõhkus selle.

Veel teatati 12. märtsil liiklusõnnetusest Tartus Jaama tänaval maja nr 74 juures, kus helehalli värvi Ford Mondeole sõitis väidetavasti külge Volkswagen. Juhid ei saanud omavahel süü põhjustaja osas kokkuleppele.

Kõigil, kes juhtusid mõnd neist kirjeldatud avariidest pealt nägema, palutakse ühendust võtta avariipolitseinikega telefonil 730 8814 või lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles