Tartu maratoni eelüritustel osales üle poole tuhande suusataja

Tartu Postimees
Copy
Esimese koha teatemaratonis võttis tiim nimega Hans ja nagamannid.
Esimese koha teatemaratonis võttis tiim nimega Hans ja nagamannid. Foto: Mikk Otsar

Täna Otepää-Elva vahelisel rajal peetud Tartu maratoni eelüritused – 9. Tartu teatemaraton ja avatud raja sõidud – tõid kohale 548 suusatajat.

9. Tartu teatemaratoni võitis võistkond Hans ja Nagamannid, kuhu kuulusid Kevin Grihin, Albert Unn, Hans Teearu ja Klaus Mark Kolpakov.

Võitjatiimi ankrumehe Klaus Mark Kolpakovi sõnul olid nad tiimiga pidevalt eesotsas ja kedagi eest ära ei lasknud. «Kuni viimase kilomeetrini sõitsime teise tiimi ankrumehega koos ja siis otsustasin mitte lõpu peale jätta ja riskida ning läksin eest ära,» nentis ta.

Teisena tuli üle finišijoone tiim Jämejalad United (Mart Vsivtsev, Marten Aolaid, Jüri Uha, Joosep Perv) ja kolmandana Team Nordic Jobs Worldwide (Robin Möll, Henri Roos, Risto Vaher, Kaspar Kaasla).

Teise ning kolmanda koha võistkonnad kaotasid võitjatiimile vastavalt +00.12 ja +01.11. 

Tartu teatemaratonil osales 69 neljaliikmelist võistkonda. Avatud raja sõitudel (63, 31 ja 16 kilomeetrit) oli stardis 272 suusasõpra.

49. Tartu maratoni põhisõidud (63 ja 31 km) toimuvad juba järgmisel pühapäeval, 19. veebruaril. Korraldajad otsustasid, et kuna tänavune talv on ilmaolude poolest olnud heitlik, pikendatakse Tartu maratoni soodusvooru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles