Keskerakond sättis valimisreklaamid välja ja lubab nüüd ka linnalt selleks loa küsida (2)

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Reklaamhaagiste paigutamine tuleb linnavalitsusega kooskõlastada, kuid Keskerakond viis haagised enne kohale ja siis alles küsis luba.
Reklaamhaagiste paigutamine tuleb linnavalitsusega kooskõlastada, kuid Keskerakond viis haagised enne kohale ja siis alles küsis luba. Foto: 4x Kristjan Teedema

Murelik tartlane teatas, et Keskerakonna reklaamhaagised on linna paigaldatud ilma selleks vajalikku luba saamata. Selliseid linna maal olevaid haagiseid on neli, kuid luba on olemas ainult ühele.

Reklaamhaagiste paigaldamiseks linna on vaja kooskõlastada selle asukoht linnavalitsusega, et koht vastaks nõuetele, reklaamhaagis ei takistaks liiklust ja jääks ka teistest reklaamikandjatest nõuetele vastavale kaugusele. Ka ei tohi haagist parkida haljasalale, rattad peavad toetuma kaetud pinnasele. 

Tartu linnakujunduse spetsialisti Erge Jõgela sõnul on Keskerakonnale väljastatud üks reklaamhaagise luba, selle asukoht on Kalda tee 5 parklas, Luha tänava poolses servas. Täna pärastlõunal oli sealsamas parklas aga kolm haagist. Üks neist asus lubatud paigast mõne meetri kaugusel, teine parkla keskosas ja kolmas bussipeatuse lähistel üle tee.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles