Tartu suusaklubi noored tõid viis medalit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M18 võidukas teatemeeskond
M18 võidukas teatemeeskond Foto: Kerstin Margus

Reedel ja laupäeval peeti Haanjas murdmaasuusatamise Eesti noorte meistrivõistlused, kus teiste seas võidutsesid ka Tartu Suusaklubi noored. Võistlustelt toodi Tartusse kolm kuldset medalit, üks hõbe ja üks pronks.

Esimesel päeval võisteldi individuaalselt klassikatehnika ühisstartidega sõitudes. Neidude  N14 vanuseklassi 5 kilomeetri distantsilt võitis kuldmedali Hanna-Britt Laursoo ja pronksmedali Stine-Lise Truu. Noormeeste M18 vanuseklassi 15 kilomeetri distantsilt võitis hõbeda Martti Rell.

Teisel päeval toimusid teatevõistlused (tüdrukutel 3 x 2 km, poistel 3 x 5 km), kus Tartu Suusaklubi noored võitsid kuuest teatevõistlusest kaks. Kuldsed medalid riputati kaela N14 vanuseklassi tüdrukutele, kes suusatasid koosseisus Liis Jääger, Stine-Lise Truu, Hanna-Britt Laursoo, ja M18 vanuseklassi poistele, kes suusatasid koosseisus Ergo Kukk, Martti Rell, Mart-Kevin Põlluste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles