Linnavalitsus toetab kõnniringide ja loengute korraldamist

Tartu Postimees
Copy
MTÜ Kõnnime koos soovib käivitada sel aastal veebruari lõpust kuni detsembri lõpuni viis jalutusgruppi.
MTÜ Kõnnime koos soovib käivitada sel aastal veebruari lõpust kuni detsembri lõpuni viis jalutusgruppi. Foto: Kristjan Teedema

Linnavalitsus andis 11 040 eurot toetust MTÜ-le Kõnnime Koos tartlastele kõnniringide ja jalutuskäikude korraldamiseks ning 5650 eurot SA-le Tartu Ülikooli Kliinikum õpilastele seksuaalhariduslike ja lähisuhteteemaliste loengute läbiviimiseks.

MTÜ Kõnnime Koos kasutab toetust jalutusgruppide korraldamiseks ning eakate kõnniringide jätkamiseks. Kõnnime Koos soovib algatada sel aastal veebruari lõpust detsembri lõpuni viis jalutusgruppi Tartu linna eri piirkondades ning erinevatel algusaegadel. Kõnniringidel osalemine loob võimaluse kujundada ja hoida liikumisharjumust ning suhelda teistega.

Tartu ülikooli kliinikum korraldab Tartus seksuaaltervise keskuse kaudu õpilastele seksuaalhariduslikke ja lähisuhteteemalisi loenguid, et täiendada kooli inimeseõpetuse ainekava raames pakutavat.

Loengutelt saadud teadmised aitavad toetada vastutustundlikku seksuaalkäitumist, loovad eeldused vägivalla märkamiseks ja ennetuseks suhetes ning enesekehtestamise oskuste arenemiseks, mis omakorda aitab vähendada seksuaalsel teel levivate haiguste, soovimatute raseduste ja suhtevägivalla levimust noorte hulgas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles