Eelmises voorus šokk-kaotuse saanud Bigbankil on võimalus kindlustada põhiturniiri võit

Kristofer Seema
, Tartu Postimehe spordireporter
Copy
Tartu on sellel hooajal näidanud Balti liigas väga head minekut, kui 20 mängust on võidetud tervelt 18.
Tartu on sellel hooajal näidanud Balti liigas väga head minekut, kui 20 mängust on võidetud tervelt 18. Foto: TalTech Volleyball Facebook

Võrkpalli Balti liigas kohtuvad kolmapäeval kell 19 TalTechi spordihoones Tartu Bigbank ja Tallinna Selver/TalTech.

Tartu on sel hooajal näidanud Balti liigas väga head minekut: 20 mängust on võidetud tervelt 18. Tõsi, eelmisel nädalavahetusel saadi hooaja teine kaotus, kui kodusaalis jäädi 2:3 alla Daugavpilsile.

Selver/TalTech on 21 mängust võitnud 16 ning 48 punkti kogunud pealinnaklubi jääb Tartust ühe enam peetud mängu juures maha viie silmaga.

Klubid lähevad kolmapäeval selle hooaja Balti liigas vastamisi neljandat korda. Tartul on kirjas 3:0 ja 3:2 võidud, aga hooaja avalahingus võitis Selver/TalTech 3:2.

Kui Tartu peaks kolmapäeval teenima võidu, on nende edu lähima jälitaja ees 8- või 7-punktiline. Tartul jääb edasi pidada kolm ja Selveril kaks mängu ehk Selveril pole enam võimalust neist mööduda.

Peatreener: Selver on meist värskemas seisus

Bigbanki peatreener Alar Rikberg tahab kolmapäeval kindlasti põhiturniiri võidu ära vormistada. «Selles mängus on palju kaalul ja võimalus kindlustada põhiturniiri võit. Meie läheme täiega mängima ja loodetavasti pole meestel häälestumisega probleeme,» sõnas Rikberg, kes vigastuste tõttu kõiki mehi kasutada ei saa.

«Selver on meist värskemas seisus, meil on seitsme päeva jooksul juba neljas mäng ja graafik väga tihe, mis olukorda lihtsaks ei tee. Vastane sai viimati kindla 3:0 võidu Pärnu üle ja see näitab, et ka nemad on paremasse vormi minemas,» tunnistas peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles