Tartu Ülikool Maks & Moorits tõi testimisele Ameerika tagamängija

Tartu Postimees
Copy
Võistkond testib ameeriklasest tagamängijat Ty Gordonit.
Võistkond testib ameeriklasest tagamängijat Ty Gordonit. Foto: Tartu Ülikool Maks&Moorits

Tartu Ülikool Maks & Moorits tõi veebruarikuu mängudeks testimisele 24-aastase tagamängija Ty Gordoni, kes tegi Leedu liigas Gargždai meeskonnas kaasa neljas mängus ja parimas mängus viskas Žalgirisele 16 punkti.

Tartu mänedžeri Roberte Petersoni sõnul otsitakse Gordoniga leevendust tagaliini koormusele. «Arvestades, et Jalan McCloudi on viimasel ajal vaevanud jalavigastus, millest välja tulemine võtab aega, otsustasime turul pisut ringi vaadata, et tagamängijate koormust paremini jaotada. Selgus, et on võimalik testimisele tuua Ty Gordon, kes tegi Leedu liigas päris korralikke mänge, aga jäi treenerivahetuse tõttu vabaks. Otsustasime Gordoni veebruarikuu mängudes testida ja sellega saame temast hea pildi,» sõnas Peterson.

Detsembris Leedu meeskonnaga Gargždai liitunud Gordon kogus nelja mängu keskmisteks 5,8 punkti ja 1,8 korvisöötu. Parimas mängus sai ta Kaunase Žalgirise vastu kirja 16 punkti. Ülikoolikorvpalli mängis Gordon NCAAs Nicholls State'i meeskonnas. 

Eelmisel hooajal sai ta 29 mängu keskmisteks 20,8 punkti, 3,3 lauapalli ja 3,1 korvisöötu ja sarnased näitajad olid tal ka aasta varem. Eriti heas hoos oli ta aasta tagasi veebruaris ja märtsi,s kui tegi mitmeid üle 30-punktiseid mänge.

Kui paberimajanduse korda saab, peaks Gordonit platsil nägema juba kolmapäeval, 8. veebruaril, mil Tartu meeskond võõrustab ülikoolide derby's TalTech/Optibeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles