Tiigi seltsimaja juhina alustab tööd Maarja Liba

Tartu Postimees
Copy
Tiigi seltsimaja uueks juhiks sai Maarja Liba.
Tiigi seltsimaja uueks juhiks sai Maarja Liba. Foto: Alan Proosa

Täna alustab Tiigi seltsimaja uue juhina tööd Maarja Liba, kes valiti välja avalikul konkursil eelmise aasta lõpus.

Maarja Liba on omandanud Tartu ülikoolis magistrikraadi kommunikatsioonijuhtimises, selle ajal õppis ta ka Roskilde ülikoolis. Aastatel 2010–2022 töötas ta Vanemuise teatris, viimastel aastatel nii lavastusala produtsendi kui ka lavastusala juhina.

Tema vastutusalasse kuulus seitsme osakonna ning enam kui 110 inimese töö koordineerimine. Palju kogemusi on ta saanud ka erinevate produktsioonide loomise ja juhtimisega.

Tartu linnavalitsuse kultuuriosakonna juhataja Sten Svetljakovi sõnul oli Tiigi seltsimaja direktori ametikohale mitu väga head kandidaati. Otsus Maarja Liba kasuks tehti tema pikaaegse kultuurivaldkonnas töötamise ja meeskondade juhtimise kogemuse põhjal.

Maarja Liba enda sõnul pakub kultuurivaldkonna uue nurga tundma õppimine talle elevust. «Tiigi seltsimaja suguse organisatsiooni juhtimine on minu jaoks kindlasti uus kogemus. Ootan põnevusega, mida saan oma Vanemuise kogemusest üle kanda ning mida töö käigus juurde õpin,» ütles Liba.

Tartu linnavalitsuse kultuuriosakonna allasutusena on Tiigi seltsimaja ülesanne koordineerida Tartu linna esindussündmusi ja rahvakultuuri tegevusi ning arendada ja koordineerida koorimuusika, rahvatantsu, puhkpillimuusika, folkloori ning rahvamuusika valdkonna tegevusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles