VALIMISED Vasakpartei kandidaat Sergei Jerjomin: praeguse käitumisega toome sõja omale koju (8)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Militaarmuuseumi pidaja Sergei Jerjomin on küll sõja vastane, kuid arvab, et Eesti ei peaks Ukrainas toimuvasse sõtta sekkuma.
Militaarmuuseumi pidaja Sergei Jerjomin on küll sõja vastane, kuid arvab, et Eesti ei peaks Ukrainas toimuvasse sõtta sekkuma. Foto: Sille Annuk

Jõgeva väikeettevõtja ja militaarmuuseumi pidaja Sergei Jerjomin kandideerib riigikokku Vasakpartei nimekirjas. Esiti oli soov valimistele minna liikumisega Koos, mida on seostatud Vene võimu soosimisega. Jerjomini sõnul on vale nende liikmeid süüdistada Kremli-meelsuses, Ukrainas toimuvasse sõtta peaks aga tema hinnangul suhtuma neutraalselt.

Vasakpartei on igal valimisel järjest hääli kaotav erakond, mis pole kunagi riigikokku pääsenud. Miks te selle erakonna valisite?

Oleme ausad, see oligi surnud partei, aga olukord oli selline, et valimiskomisjon ei lasknud meil valimisteks registreerida parteid nimega Koos. Kohtus saime küll õiguse ja oleme nüüd ka registreeritud, kuid valimistele nimekirja üles andmiseks oli aeg möödas. Läksime kompromissile ja liitusime Vasakparteiga.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles