«Ikka veel töötab?» Retroburgeriputka on puhjakate seas endiselt au sees

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Pole võimalik kokku lugeda kõiki neid kuklis kotlette, mis on selle burgeriputka, ametliku nimega Nooruse poe leti tagant müüdud. Selle peale ulatas kioski perenaine Leonida Yakovlieva luugi vahelt järgmise söögipala.
Pole võimalik kokku lugeda kõiki neid kuklis kotlette, mis on selle burgeriputka, ametliku nimega Nooruse poe leti tagant müüdud. Selle peale ulatas kioski perenaine Leonida Yakovlieva luugi vahelt järgmise söögipala. Foto: Margus Ansu

Viljandi ja Tartu vahet sõitjad peatavad teinekord auto Puhjas Nooruse tänava lõpus kinni ja küsivad imestunult: «See koht ikka veel töötab?!» Küsimus käib Puhja burgeriputka, ametliku nimega Nooruse poe kohta. Tundub, nagu oleks see seal alati olnud, nagu truu koer või Kalju Konsin hommikul ülikooli raamatukogu ukse taga.

Viljandist Tartu poole sõitjad peatavad teinekord auto Puhjas, Nooruse tänava lõpus kinni ja küsivad imestunult «See koht ikka veel töötab?!» Küsimus käib Puhja burgeriputka kohta. Tundub, nagu oleks ta seal alati olnud, nagu truu koer või Kalju Konsin hommikul ülikooli raamatukogu ukse taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles