Reedene rõõm ⟩ Hakkaja õpetaja peab kella kaheksaks tööle minekut täiesti arusaamatuks

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Petersoni gümnaasiumis ka ettevõtlust õpetav Urmas Persidski juhendab aastas ligi 20 õpilasfirmat. Juhendamisel lähtub ta kolmest kuldreeglist. Esiteks, hakka tegema, küll asjad lahenevad. Teiseks, õpi vigadest. Ja kolmandaks, proovi ikka ja jälle uuesti.
Petersoni gümnaasiumis ka ettevõtlust õpetav Urmas Persidski juhendab aastas ligi 20 õpilasfirmat. Juhendamisel lähtub ta kolmest kuldreeglist. Esiteks, hakka tegema, küll asjad lahenevad. Teiseks, õpi vigadest. Ja kolmandaks, proovi ikka ja jälle uuesti. Foto: Sille Annuk

Kristjan Jaak Petersoni gümnaasiumi ajalooõpetaja Urmas Persidski on mees nagu orkester, sest peale ajaloo õpetab ta tundma ühiskonda, majandust ja ettevõtlust. Vähe sellest, ta laulab. Kõige tipuks on ta päris jõuluvana.

Kristjan Jaak Petersoni gümnaasiumi ajalooõpetaja Urmas Persidski on mees nagu orkester, sest peale ajaloo õpetab ta tundma ühiskonda, majandust ja ettevõtlust. Vähe sellest, ta laulab. Kõige tipuks on ta päris jõuluvana. Et haridus- ja noorteamet Urmas Persidski tänavusel tunnustuskonkursil «Edu ja tegu» aasta ettevõtlikuks õpetajaks nimetas, on ju tore küll, aga veelgi enam sobiks teda nimetada ettevõtlikuks inimeseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles