Restoranikuu magusaimad ajad täituvad kiirelt

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Restoran Pompei koka Erik Enula sõnul on restoranikuu väljakutse, sest kuigi toidud on pealtnäha lihtsad, peitub nende taga suur töö ja pikk ettevalmistus.
Restoran Pompei koka Erik Enula sõnul on restoranikuu väljakutse, sest kuigi toidud on pealtnäha lihtsad, peitub nende taga suur töö ja pikk ettevalmistus. Foto: Kristjan Teedema

Eile alguse saanud «Maitsva Tartu» restoranikuu jooksul saab 26 Tartu restoranis proovida spetsiaalselt valmistatud erimenüüd. Kuigi kuu alles algas, on palju laudu juba pikalt ette reserveeritud ning hinnatõus on pannud kliente resoranis käike põhjalikumalt läbi mõtlema.

Ettevõtja Kalle Pilt külastab juba viis aastat restoranikuul restorane ning kirjutab enda arvamused ka blogisse. «Oleme abikaasaga viis aastat kõikides kohtades käinud,» ütles ta.

Hinnatõusu tagajärjed

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles