Linn toetab korteriühistute rattaparkla ja jäätmemaja ehitamist

Tartu Postimees
Copy
Linna eelarvest on tänavu rattaparklate ehitamise toetuseks ette nähtud 25 000 eurot.
Linna eelarvest on tänavu rattaparklate ehitamise toetuseks ette nähtud 25 000 eurot. Foto: Sille Annuk

Tartu linna korteriühistud saavad teisipäevast esitada taotlusi toetuse saamiseks rattaparkla ja jäätmemaja ehitamiseks või süvakogumismahutite paigaldamiseks.

Toetust võivad taotleda Tartu linna korteriühistud, mille korterite arv on kümme või rohkem, teatas linnavalitsus. Linna eelarvest on tänavu rattaparklate ehitamise toetuseks ette nähtud 25 000 eurot ja jäätmemajade või süvakogumismahutite tarbeks 20 000 eurot.

Toetuse suurus rattaparkla, sealhulgas vajaliku aluspinna ehitamiseks on kuni pool kogumaksumusest. Toetuse suurus jäätmemaja ehitamisel vähemalt korraldatud jäätmeveoga hõlmatud jäätmeliikide mahutite jaoks või süvakogumismahutite paigaldamisel vähemalt kahe korraldatud jäätmeveoga hõlmatud jäätmeliigi jaoks on kuni 75 protsenti kogumaksumusest.

Eelmisel aastal sai linnalt rattaparklate toetust kuus korteriühistut kogusummas umbes 15 000 eurot ning jäätmemajanduse korrastamiseks seitse korteriühistut kokku umbes 27 000 eurot.

Toetuse saamiseks vajalikud materjalid tuleb linnamajanduse osakonnale esitada elektrooniliselt. Taotlused vaadatakse läbi saabumise järjekorras, kuni eelarves selleks ette nähtud raha jätkub. Tööde lõpetamise tähtaeg ei tohi olla hiljem kui 15. november. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles