Nädalavahetusel käis politsei lahendamas mitut kaklust

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Eestis teenitakse sadade miljonite eurode ulatuses kriminaaltulu.
Eestis teenitakse sadade miljonite eurode ulatuses kriminaaltulu. Foto: Arved Breidaks

Reedel, 27. jaanuaril sai politsei väljakutse Tartus Kastani tänava korterisse, kus alkoholi tarvitanud 41-aastane mees lõi oma elukaaslast. Mees peeti kinni ja viidi Tartu vanglasse.

Samal päeval sai politsei teate, et Tartus Sepa tänaval tekkis 25-aastasel naisel kahe teise naisega sõnelus, mille käigus ta üht naist lõi. Juhtunu kohta alustati kriminaalmenetlust ja kannatanu toimetati asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

28. jaanuaril löödi Tartus Turu tänava korteris 20-aastast meest, kellele meedikud ka esmaabi andsid. Kuriteos kahtlustatuna peeti kinni kannatanu eakaaslane. Juhtunu asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust.

Laupäeval puhkes tüli ka elukaaslaste vahel Tartus Anne tänava korteris, mille käigus 36-aastane mees lõi oma kaaslast. Taaskord algatati juhtunu selgitamiseks kriminaalmenetlus.

Pühapäeval, 29. jaanuaril sai politsei väljakutse Tartus Kalda tee tänava korterisse, kus 28-aastane naine ründas tüli käigus oma endist elukaaslast. Meedikute abi keegi ei vajanud, küll aga algatati kriminaalmenetlus.

Samal päeval peeti Tartus Riia tänava kaupluses kinni 18-aastane naine, kes püüdis poest varastada 294 euro väärtuses kaupa. Tooted tagastati rikkumata kujul kauplusele ning juhtunu kohta alustati menetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles