Tartu Ülikool Maks & Moorits võõrustab täna BK Liepajat

Tartu Postimees
Copy
Turniiritabelis on Tartu kolmeteistkümne võidu ja kuue kaotusega Eesti-Läti liigas neljandal kohal.
Turniiritabelis on Tartu kolmeteistkümne võidu ja kuue kaotusega Eesti-Läti liigas neljandal kohal. Foto: Sille Annuk, Tartu Postimees

Tartu Ülikool Maks & Moorits võõrustab täna õhtul koduväljakul BK Liepajat. Senimaani on ülikooli meeskonnal seljataga neli järjestikust kaotust.

Turniiritabelis on Tartu kolmeteistkümne võidu ja kuue kaotusega Eesti-Läti liigas neljandal kohal. Eesti klubidest on nad selle näitajaga teised. BK Liepajal seevastu on kirjas üheksa võitu ja kaksteist kaotust. Sellega paigututakse kümnendale kohale.

Viimases mängus võitis Liepaja laupäeval kodus napilt BC Tarvast 70:69. Karlis Silins tõi Liepaja parimana 26 punkti, Renars Birkans viskas 16 punkti ja andis üksteist korvisöötu.

Tartu abitreeneri Olari Naritsa sõnul sõltub Liepaja suuresti viskepäevast. «Liepaja mäng sõltub hästi palju sellest, kas visked lähevad või mitte. Kaitses ei ole nad liiga parimad, aga kui visked lähevad, siis on võtnud päris korralikke võite,» rääkis abitreener. 

Tartu poolel jääb mängust eemale treeningul kätt vigastanud Brandon Johnson. Võibolla saab väikese jalavigastuspausi järel mänguminuteid ka Jalan McCloud, aga täpsem koosseis selgub pärast visketreeningut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles