Spordidirektor Talts Tartu kaotusteseeriast: peame kindlasti neid lollusi vältima

Kristofer Seema
, Tartu Postimehe spordireporter
Copy
Jalan McCloudi (vasakul) vigastus pole Tartu korvpallimeeskonna raskeid pallilahinguid lihtsamaks teinud. Peatreener Nikolajs Mazurs tema paremal käel teab, mida tuleb muuta, et uuesti võidureele saada. 
Jalan McCloudi (vasakul) vigastus pole Tartu korvpallimeeskonna raskeid pallilahinguid lihtsamaks teinud. Peatreener Nikolajs Mazurs tema paremal käel teab, mida tuleb muuta, et uuesti võidureele saada. Foto: Diana Jesin

Tartu Ülikool Maks & Moorits on aastal 2023 pidanud seni viis kohtumist. Novembris ja detsembris kümme mängu järjest võitnud tartlased on tänavu suutnud alistada vaid Eesti-Läti korvpalliliiga tabelis eelviimasel kohal oleva Tallinna Kalev/Audentese.

Pärast võitu Kalev/Audentese üle on meeskond kaotanud neli mängu järjest. Loomulikult tuleb arvesse võtta ka kõikide vastaste kõrget taset. Vilniuse BC Wolves on Leedu kõrgliiga kolmas meeskond, kellel on samuti suured ambitsioonid Euroopas. BM Stal Ostrów hoiab Poola liigas teist kohta. Lisaks kohtuti Eesti klubidest praegu liigas kõige kõrgemal kohal oleva BC Kalev/Cramoga ning BK Ventspilsiga, kes on samuti Tartu lähikonkurent.

Noor meeskond

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles