Ott Järvela: selle puudujäägi ületamine on Tammeka üks 2023. aasta proovikivisid

Kristofer Seema
, Tartu Postimehe spordireporter
Copy
Üks suuremaid kaotusi meeskonnale on möödunud hooajal Tammekas 32 Premiumi liiga mängu pidanud ja kaks väravat löönud 28-aastane keskkaitsja Gerdo Juhkami liitumine novembrikuus oma sünnilinna Paide meeskonnaga.
Üks suuremaid kaotusi meeskonnale on möödunud hooajal Tammekas 32 Premiumi liiga mängu pidanud ja kaks väravat löönud 28-aastane keskkaitsja Gerdo Juhkami liitumine novembrikuus oma sünnilinna Paide meeskonnaga. Foto: Ragnar Peets

Kuigi Premiumi liiga hooaeg algab alles märtsis, on Eesti jalgpalliklubide mängijateturul olnud juba omajagu muutusi. Erandiks pole ka Tartu JK Tammeka. Tartu esindusmeeskonnast on lahkunud rohkem mängijaid, kui juurde tulnud.

Eelmise hooaja Premium liigas kuuendal positsioonil lõpetanud Tammeka on talvise üleminekuakna jooksul jäänud ilma mitmest põhitegijast. Klubis ei mängi enam pea kõikides liigamängudes algkoosseisus platsile jooksnud keskkaitsjad David Addy ja Gerdo Juhkam ning poolkaitses tähtsat rolli mänginud Sander Kapper ja Henri Välja. Eelmisel hooajal kõrgliiga noorimaks väravalööjaks tõusnud 17-aastane ründetalent Henri Käblik liitus Tallinna Levadiaga.

Uued näod

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles