Mööbliait laieneb pealinna

Tartu Postimees
Copy
Suvel valmivas Peetri Mööbliaida pood saab olema 4500-ruutmeetri suurune.
Suvel valmivas Peetri Mööbliaida pood saab olema 4500-ruutmeetri suurune. Foto: Mapri Ehitus

Tallinna külje alla Tartu maantee väljasõidu äärde Peetrisse kerkib 4500-ruutmeetrine Mööbliaida esinduspood. Seni Sauel asuv esindus on ajale jalgu jäänud nii ehituslikult kui ka asukoha poolest. Uus on lihtne kahekorruseline kaubandushoone, millele on ligipääs Tartu poole sõites. Tallinna Mööbliaida ehitab suveks valmis Mapri Ehitus.

Mööbliaida juhataja Urmas Koorits rääkis, et Tallinna külje alla tuleb Lõuna-Eesti mööblipoe kaks korda suurem koopia. Tartu maantee algus valiti teadlikult, et ka Narva ja Pärnu poolt tulijail oleks sinna asja. «Klientide senisest parem ligipääs on igale kaubandusettevõttele oluline ja 4000 ruutmeetrit müügipinda on piisav kaalukeel,» lisas ta.

«Kuigi Eestis on vahemaad väikesed, kippus Sauele läinud klient meie jaoks tee peal ära kaduma. Euroopa mööblikaubanduse trend on praegu selline, et kuigi koroonaajal pandi füüsilisi poode kinni ja mõeldi, et neid pole vaja ning et tulevik kuulub vaid e-kaubandusele, tahavad inimesed siiski ostetavat mööblit oma käega katsuda. Tuled, katsud ja saad ostetu laost kätte. Nii ongi meil sümbioos toimivast e-poest ja füüsilisest kauplusest, kus on tooted välja pandud,» rääkis Koorits.

Mapri Ehitusele on see juba teine Mööbliaida pood, mille nad valmis ehitavad. Nagu paljud praegusel ajal ehitatavad uushooned, varustatakse ka Peetri Mööbliaida katus päikeseelementidega.

Tartus, Rakveres ja Tallinna külje all tegutseva Mööbliaida kontseptsioon näeb ette, et kõik tooted, mis näidistena väljas, on Eestis laos olemas ja tarnitakse kliendile kuni kolme päeva jooksul. Mööbliaida Tallinna uus kauplus on üks Eesti suurimaid ühe omaniku käes olevaid mööblikauplusi Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles