Kasutuseta seisvad Tasku kinosaalid lähiajal pilti ei näita (1)

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Cinamonist tühjaks jäänud viis kinosaali on kasutuseta seisnud juba alates 2020. aasta septembrist.
Cinamonist tühjaks jäänud viis kinosaali on kasutuseta seisnud juba alates 2020. aasta septembrist. Foto: Sille Annuk

Tasku keskuses 12 aastat tegutsenud Cinamoni kino sulges 2020. aasta septembri alguses lõplikult uksed. Kinosõpradele oli Cinamoni sulgemine ootamatu, kuna kinokett oli saale ajakohastanud ja renoveerinud viimase kolme tegutsemisaasta jooksul 1,5 miljoni euro eest. Pingutusest hoolimata suur investeering end ära ei tasunudki.

Alates Cinamoni sulgemisest haigutab Tasku keskuses 1800 ruutmeetrit tühja pinda. Ruumide kasutamiseks on Apollo kinol küll rendileping, kuid kino lähitulevikus ilmselt ei avata.

Eelmise aasta juulis kinnitas Apollo kino juhatuse liige Kadri Ärm meediale, et koostööleping Tasku keskusega sõlmiti 2021. aasta mais, et avada Tartus kolmas kinokeskus. Esialgse plaani kohaselt pidanuks see uksed avama sama aasta sügisel. «Me ei ole Tasku kinost loobunud, lihtsalt vahepealsed keerulised ajad kinoäris on meie investeeringuid edasi lükanud,» sõnas Ärm juulikuus antud usutluses BNSile.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles