FOTOD Renditud Mercedes jättis Luunja vallas endast maha täieliku hävitustöö (2)

Copy

17. jaanuari hommikul sai häirekeskus teate juhuslikult möödujalt, et Luunja vallas Lohkva külas Soojuse teel seisab avariiline auto.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virga sõnul suudeti masin kiiresti tuvastada.

«Politsei tuvastas, et see sõiduauto Mercedes Benz kuulub ühele rendifirmale. Viimasega võeti ühendust ja kiire kontrolli järel selgus, et eile oli tõesti see masin renditud kellelegi Tartusse,» rääkis Virk.

«Firmaesindaja märkis, et püüavad esiti ise sõiduki rentinud isikuga ühendust saada ja olukorda täpsustada ning kui tarvis, annavad asja ka politseile uurida. Selgitamisel on, kas ja millist kahju avariiga võidi tekitada kolmandatele osapooltele. Kui avariis keegi viga ei saanud ja kahju kolmandatele osapooltele ei tekitatud, lahendab juhtumit kindlustus,» selgitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Juhtum teenis suurt tähelepanu ka «Märgatud: TARTUS» Facebooki grupis.

«30 alas selline pauk panna. Ilmselt segipea ja suur kiirus. Esimene lend oli 10 meetrit. Kogu teekond koos heki mahavõtmisega mingi 70–80 meetrit. Auto koristati hommikupoolikul ära, aga kogu see teekond on rondi juppe täis. Plastikud, veljetükid jne,» oli üks grupi liige selgelt häiritud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles