Politsei otsib kadunud 50-aastast Kunnarit

Tartu Postimees
Copy
50-aastase Kunnari asukoht on teadmata.
50-aastase Kunnari asukoht on teadmata. Foto: Politsei

Politsei palub kaasabi leidmaks 50-aastast Kunnarit, kes saabus 14. jaanuari öösel laevaga Tallinna ning pidanuks jõudma koju Tartumaale. Seni mees aga oma koju Tartu valda jõudnud pole.

Kolmapäeval, 18. jaanuaril teatasid murelikud lähedased politseile, et möödunud nädalavahetusest on kadunud 50-aastane mees, kes pidanuks tulema Tartumaale oma koju. Sinna mees aga jõudnud ei ole ning lähedased ei tea, kus Kunnar võiks viibida või kellega ta aega veedab. Mehe telefon on välja lülitatud, ka ei ole ta aktiivne olnud sotsiaalmeedias.

Politseinikud on suhelnud info kogumiseks mehe lähedaste ja sõpradega, kontrollinud mitmeid tema varasemaid viibimiskohti, kuid keegi ei tea mehest midagi ning kontrollkäigud mitmetele aadressidele seni tulemust andnud ei ole. Info kogumine ja töö Kunnari leidmiseks jätkub.

Kunnar on lühemat kasvu ning tüsedama kehaehitusega. Seljas võib tal olla sinine kilejope, jalas sinised teksapüksid ning lühikese säärega saapad.

Kõigil, kes on Kunnarit neil päevil näinud või teavad tema asukohta, palutakse sellest teada anda häirekeskuse telefonil 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles