Seitse last on Janne ja Peeter Aanile õpetanud leidlikkust, kannatlikkust ja tingimusteta armastust

Aime Jõgi
, ajakirjanik
Copy
Seitsmelapselise pere ema Janne Aan ütleb, et nüüd on nad saanud elu suurima tunnustuse. Aga see, et Euroopa aasta suurpere tiitel tuli esimest korda Eestisse, on ta meelest ka kõikide Eesti suurperede võit. Pildil on veel Euroopa Suurperede Konföderatsiooni rahvusvaheline sekretär Raúl Sánchez ning Eesti Vabariigi presidendi abikaasa Sirje Karis.
Seitsmelapselise pere ema Janne Aan ütleb, et nüüd on nad saanud elu suurima tunnustuse. Aga see, et Euroopa aasta suurpere tiitel tuli esimest korda Eestisse, on ta meelest ka kõikide Eesti suurperede võit. Pildil on veel Euroopa Suurperede Konföderatsiooni rahvusvaheline sekretär Raúl Sánchez ning Eesti Vabariigi presidendi abikaasa Sirje Karis. Foto: Postimees / SILLE ANNUK

Esimest korda ajaloos on pärjatud Euroopa aasta suurpere tiitliga eestlased, täpsemalt Janne ja Peeter Aani seitsmelapseline pere, kellele täna see tunnustus Tartus Kampuse restorani klaassaalis üle anti.

Janne ja Peeter Aan on oma kodu Elva lähedale ise ehitanud. Nad ei ole mitte lihtsalt üks tavalisest suurem pere, vaid pere, kelle ettevõtlikkus, sportlikkus, positiivsus ja vabatahtlik töö inspireerib paljusid. See on avaldanud muljet ka Euroopa Suurperede Konföderatsioonis, kes otsis 2022. aastal sobivat kandidaati oma aasta suurpere tiitlile, ja leidis selle lõpuks Lõuna-Eestist.

Viis tütart, kaks poega

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles