Üle kümne aasta tühjalt seisnud koolimaja leidis uue omaniku (1)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Kaagvere erikooli endise hoone uutel omanikel on plaan võtta vähemalt majakarp kasutusse. Täpsemad plaanid selguvad aga siis, kui valla üldplaneering paigas.
Kaagvere erikooli endise hoone uutel omanikel on plaan võtta vähemalt majakarp kasutusse. Täpsemad plaanid selguvad aga siis, kui valla üldplaneering paigas. Foto: Sille Annuk

Kastre vallas Kaagveres enam kui kümne aastat tühjalt seisnud endise erikooli hooned leidsid viimaks uue omaniku. Riigi kinnisvara aktsiaselts (RKAS) müüs hooned mullu sügisel oksjonil ning uus omanik on masinate ja seadete rendiga tegelev osaühing Joyride.

Kinnisvaraportaalis oli vana erikooli kompleksi viimane hind 179 100 eurot. Millise summaga RKAS ja osaühing Joyride käed lõid, jääb aga saladuseks. Joyride’i juht Tõnis Lember ütles vaid, et krunt oli sellise hinnaga, millesse tasus investeerida.

Krunt on üle kolme hektari suur. Selle keskel troonib pärast sõda endise mõisahoone asemele ehitatud koolimaja, kus töötas enam kui kümme aastat tagasi Kaagvere erikool. «Hoone võtab enda alla 1500 ruutmeetrit, see on piisavalt suur, et omada potentsiaali milleks iganes,» sõnas Lember.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles