Võrkpalli kooliliiga on lõpusirgel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Novembrist alates on 15 maakonna ja viie linna õpilased võistelnud võrkpallis, et välja selgitada parimad. Finaalturniir mängitakse 40 (20 poiste ja 20 tüdrukute) võistkonna kohtumistel 16.-17. märtsil Viljandis.

Tartu võistlustel oli edukas Miina Härma gümnaasium, võites poistest esikoha ja tüdrukute turniiril teise koha. Poiste teine koht kuulus Veeriku koolile ja kolmas koht Raatuse gümnaasiumile. Tüdrukute võitjaks tuli Kunstigümnaasiumi naiskond, kellele järgnes juba mainitud Miina Härma gümnaasium, kolmas koht kuulus Veeriku koolile.

Tartumaa võistlused toimusid kahe-etapilisena, sest soov mängida oli suur. Poiste arvestuses võttis kindla esikoha Rannu Keskkool. Teine koht kuulus Elva Gümnaasiumile. Tüdrukute võitjaks tuli Lähte Ühisgümnaasium. Teise ja kolmanda koha võtsid vastavalt Puhja Gümnaasium ja Rannu Keskkool.

Kooliliiga toimib maakondades ja linnades tegutsevate koolispordi ühenduste, Eesti koolispordi liidu ja Eesti võrkpalli liidu (EVF) ühisprojektina võrkpalli arendamiseks põhikooli tasandil. Võistkonda ei või kuuluda litsentseeritud võrkpallurid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles