VIDEOLUGU Tartu kandi musta kroonika värvikaimad seigad läbi 15 aasta

Jürgen Puistaja
, reporter-toimetaja
Copy
Elu pahupool on läbi aastate andnud ainest paljudeks videolugudeks, millest suurem osa on vaatajate ette jõudnud esmalt Kanal 2 vahendusel.
Elu pahupool on läbi aastate andnud ainest paljudeks videolugudeks, millest suurem osa on vaatajate ette jõudnud esmalt Kanal 2 vahendusel. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2 / ekraanitõmmiste montaaž

Et tänapäeval on info edastamine väga hõlbus, saavad ajakirjanikud sageli juba mõne minutiga vihje isegi selle kohta, kui mõnest väikesest külast on politsei-, kiirabi- või päästeauto vilkurite sähvides läbi sõitnud. Nii on veebis ja televisioonis tavapäraseks saanud värvikad lood meie elu pahupoolest. On olnud ehmatavat, tülgastavat, aga ka üht-teist halenaljakat, millest omakorda on sündinud iselaadne folkloor.

Tartust ja Tartumaalt hakkasid 112-uudised sagedamini telepilti jõudma 2008. aastal, kui Emajõelinnas alustas tööd Kanal 2 toimetus. Uuendusena võttis toimetus ette patrullide argiste tegemiste kajastamise ja nii hakkasid sündima ka pikemad kokkuvõtted nädalavahetuse öödest, mis läksid ja lähevad eetrisse tavaliselt esmaspäeviti.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles