VIDEOLUGU ⟩ Tartu kandi musta kroonika värvikaimad seigad läbi 15 aasta

Jürgen Puistaja
, reporter-toimetaja
Copy
Elu pahupool on läbi aastate andnud ainest paljudeks videolugudeks, millest suurem osa on vaatajate ette jõudnud esmalt Kanal 2 vahendusel.
Elu pahupool on läbi aastate andnud ainest paljudeks videolugudeks, millest suurem osa on vaatajate ette jõudnud esmalt Kanal 2 vahendusel. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2 / ekraanitõmmiste montaaž

Et tänapäeval on info edastamine väga hõlbus, saavad ajakirjanikud sageli juba mõne minutiga vihje isegi selle kohta, kui mõnest väikesest külast on politsei-, kiirabi- või päästeauto vilkurite sähvides läbi sõitnud. Nii on veebis ja televisioonis tavapäraseks saanud värvikad lood meie elu pahupoolest. On olnud ehmatavat, tülgastavat, aga ka üht-teist halenaljakat, millest omakorda on sündinud iselaadne folkloor.

Tartust ja Tartumaalt hakkasid 112-uudised sagedamini telepilti jõudma 2008. aastal, kui Emajõelinnas alustas tööd Kanal 2 toimetus. Uuendusena võttis toimetus ette patrullide argiste tegemiste kajastamise ja nii hakkasid sündima ka pikemad kokkuvõtted nädalavahetuse öödest, mis läksid ja lähevad eetrisse tavaliselt esmaspäeviti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles