Aasta, mis tegi koroonast väikse mure

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Kaks päeva pärast Venemaa sissetungi Ukrainasse kogunes Raekoja platsile paarsada inimest selle vastu protestima. Meeleavaldusel võttis Ukraina toetuseks sõna Eestis elav Vene kodanik Anton Smirnoff, kes pani protesti märgiks oma passi põlema.
Kaks päeva pärast Venemaa sissetungi Ukrainasse kogunes Raekoja platsile paarsada inimest selle vastu protestima. Meeleavaldusel võttis Ukraina toetuseks sõna Eestis elav Vene kodanik Anton Smirnoff, kes pani protesti märgiks oma passi põlema. Foto: Margus Ansu

Elu on nagu šokolaadikarp – kunagi ei või teada, mis sealt saada võid, tavatses öelda Forrest Gumpi ema. Sama saab öelda homme lõppeva aasta kohta, kus rõõm ja mure olid kaksikvennad nagu alati.

Põdesime koroonat, jahmusime Eesti iseseisvuspäeva hommikul Ukrainas alanud sõjast, aga tegime ikka kiluvõileibu ja hoidsime kokku. Kõigest halvast hoolimata ei jäänud pidamata meie suured spordivõistlused ja kontserdid, sai käia teatris, kohvikus, külas, reisil.

«Inimesed tundsid sel aastal lihtsatest asjadest rohkem rõõmu, seda oli näha kontsertidel ja suurtel üritustel,» ütles sel aastal Tartus ja Tartumaal kaameraga ringi liikunud fotograaf Kristjan Teedema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles