Aastavahetusel saluuti ei saa? Siis teeme tulevärgimuusikat

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Ehkki ametlikku ilutulestikku kesklinnas ei ole, on linnavalitsus arvestanud, et raeplatsi kanti tullakse üheskoos uut aastat vastu võtma nagu mullu. Seetõttu on osa Vabaduse puiesteed öötundidel liiklusele suletud. 
Ehkki ametlikku ilutulestikku kesklinnas ei ole, on linnavalitsus arvestanud, et raeplatsi kanti tullakse üheskoos uut aastat vastu võtma nagu mullu. Seetõttu on osa Vabaduse puiesteed öötundidel liiklusele suletud. Foto: Kristjan Teedema

Linnavalitsus teatas oktoobri alguses, et ka sel aastavahetusel jääb kesklinnas ilutulestik ära. Kui mõnes teises Eesti linnas toimub saluudi asemel valgusšou, kõlab Tartu Raekoja platsil 31. detsembri keskööl kellamäng Georg Friedrich Händeli «Tulevärgimuusika».

Raeplatsi uisuväljak töötab kella 22ni, valgusküla kohvik öösel üheni. Muid üritusi planeeritud ei ole, lausus kultuuriosakonna juhataja Sten Svetljakov.

Et ülemeelik rahvas oma ilutulestikuga kesklinna tuleb, ta ei usu. «Aga isegi kui me valgussõu teeksime, siis ega inimesel, kes ikka väga tahab pauku teha, see pauk siin tegemata ei jää,» arvas Svetljakov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles