Andrus Ansip sõjast, rahust, pröökamisest ja väikestest asjadest, mis teevad südame soojaks (8)

Vilja Kohler
, ajakirjanik
Copy
Võime ju kurta, et see või too pole hästi tehtud, aga võrdluses oma kunagiste saatusekaaslastega tuleb öelda, et Eesti on olnud kõige edukam, tõdeb endine peaminister ja Tartu linnapea Andrus Ansip. Ning lisab: «Vaatamata sellele, et meil on olnud kogu aeg halvad valitsused, ja vaatamata isegi sellele, et Ansp on olnud peaminister tükk aega.»
Võime ju kurta, et see või too pole hästi tehtud, aga võrdluses oma kunagiste saatusekaaslastega tuleb öelda, et Eesti on olnud kõige edukam, tõdeb endine peaminister ja Tartu linnapea Andrus Ansip. Ning lisab: «Vaatamata sellele, et meil on olnud kogu aeg halvad valitsused, ja vaatamata isegi sellele, et Ansp on olnud peaminister tükk aega.» Foto: Kristjan Teedema

Ukrainas hukkuvad inimesed, hävivad kodud, koolid ja haiglad – maailm pole enam see, mis varem. Nii kummaline, kui see esmapilgul ka ei paista, on sõda Ukrainas näidanud meile sedagi, et head on tänavu siiski olnud palju, ütleb Euroopa Parlamendi saadik, endine peaminister ja endine Tartu linnapea Andrus Ansip.

Andrus Ansip, kuidas teil endal see aasta läks?

Sündis seitsmes lapselaps või siis kõige esimene lapselaps – kummast otsast vaadata –, kõige noorem laps sai emaks. See on isiklikus elus kõige suurem sündmus.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles