Pildid ⟩ Kaks korda järjest kraavi sõitnud joobes juhi taltsutamiseks läks vaja käeraudu

Copy

Teisipäeva õhtul kella üheksa ajal sai politsei väljakutse Tatra-Otepää maanteele, kus Nõuni lähistel nähti kraavis üht Subarut. Enne politsei saabumist oli juht autoga sellest kraavist välja sõitnud, kuid juhtinud oma sõiduki avariipaiga lähistele järgmisesse kraavi.

Nõuni lähistelt kraavist sai juht auto kätte oma jõul. Siiski jäi esimesse avariipaika maha valge Subaru esistange. Juht pidas nõuks mõni kilomeeter Otepää poole sõita ja keeras seejärel maanteelt kõrvalteele. Seal aga ei suutnud juht sõidukit taas teel hoida ning lõpetas sõidu taas kraavis.

Ilmnes, et Subaru roolis olnud keskealine meesterahvas oli tugevas joobes. Purjus juht ei allunud ka politseinike korraldustele, vaid pidas vajalikuks korrakaitsjaid kostitada räige sõimuga. Et juht ei olnud kuigi koostööaldis, tuli politseinikel ta kinnipidamiseks käed raudu panna. Seejärel toimetati juht joobeastme määramiseks vereanalüüsi tegema ning siis ka kainenema.

Lisaks juhile oli autos veel üks sõitja, meesterahvas, kes oli nii raskes joobes, et ei adunud juhtunust suurt midagi.

Kaks korda kraavi sõitnud keskealine mees on politseile tuttav juba varasemast. Tema paturegistris on nii liiklusrikkumisi, kelmusi kui ka vägivallakuritegusid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles