​Elu- ja lavakaaslased Kristiina Ehin ning Silver Sepp valavad laulu ja luuletuste kaudu õnne

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Kristiina Ehin ja Silver Sepp vaatavad luuletuste ja laulude kaudu tagasi läinud aastale ning küsivad, mida ollakse näinud ja kuidas end sel aastal tundnud.
Kristiina Ehin ja Silver Sepp vaatavad luuletuste ja laulude kaudu tagasi läinud aastale ning küsivad, mida ollakse näinud ja kuidas end sel aastal tundnud. Foto: Kalev Lilleorg

Lõppeva aasta puhul annavad Eesti Rahva Muuseumis kontserdi Kristiina Ehin ja Silver Sepp, kes vaatavad luuletuste ja laulude kaudu tagasi läinud aastale ja küsivad, mida ollakse näinud ja kuidas end sel aastal tundnud.

«Saadame teele uue aasta salasoovid ning mängime esmakordselt kokku verivärske saatebändiga,» rääkis Ehin. Tema ja Sepa koos kirjutatud laule saadab esimest korda laval ansambel koosseisus Andre Maaker kitarril, Indrek Mällo basskitarril ja Tõnu Tubli trummidel.

«Valame õnne, vaatame silma ja veedame üheskoos loomingust, lüürikast ja ahjusoojadest lauludest säriseva õhtu, mis sellisena kunagi ei kordu,» tutvustas Ehin.

Kontsert toimub 29. detsembril kell 19 Eesti Rahva Muuseumi sillaalal. Kontserti saab vaadata ja kuulata ka internetis otseülekandena.

Kontserdil on müügil Kristiina Ehini raamatud, sealhulgas tema kümnes luulekogu «Janu on kõikidel kaks». Kogu põhiteemad on hingerahu otsimine ja armastuse hoidmine keset viirusi ja sõjasõnumeid. Raamat on sisulises ja visuaalses mõttes järg Ehini 2020. aastal ilmunud üheksandale luulekogule «Janu on kõikidel üks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles