Keskpargi mänguväljaku avamist takistab paberimajandus

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Keskpargi mänguväljaku remont on võtnud oodatust palju kauem aega, tööde lõpp on aga käeulatuses.
Keskpargi mänguväljaku remont on võtnud oodatust palju kauem aega, tööde lõpp on aga käeulatuses. Foto: Sille Annuk

Keskpargi mänguväljakul pidi remont lõppema novembris, praegu on ala endiselt aiaga piiratud, ehkki platsil valitseb vaikus. Nimelt ilmnes remonditööde käigus ridamisi probleeme, mis lükkasid valmimistähtaega aina edasi, ja nüüd seisab mänguväljaku avamine paberimajanduse taga.

Novembris saabusid lõpuks kaua oodatud mänguväljaku­elemendid, neid kasutusele võtta aga ei õnnestunud. «Kahjuks leidsime toodetelt mõned defektid ja lasime need ümber teha,» seletas mänguväljakut remontiva firma Lars Laj tegevjuht Maikol Kriiva. Kuna tegemist oli eritellimusel tehtud elementidega, siis Kriiva sõnul ikka juhtub, et on möödarääkimisi ning asjad vajavad parandamist.

Tööd lükkusid niigi edasi, külm ilm ja lume tulek tekitas veel uusi probleeme. «Mõnedeks töödeks, mida me muidu teeksime ühe päevaga, läks hoopis kümme päeva,» ütles Kriiva. Ehitajad jätkasid töid telkides ja proovisid leida võimalusi, et tööd saaksid siiski lõpule viidud. Praeguseks on väljak valmis ja ootab kasutusluba. «Niipea kui saame kasutusloa, võtame aiad ümbert ära,» lausus Kriiva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles