Koduväljakul karikafinaali võõrustav Bigbank on Frankfurdis lõksus

Kristofer Seema
, Tartu Postimehe spordireporter
Copy
Tartu Bigbanki meeskond.
Tartu Bigbanki meeskond. Foto: Tartu PM/Scanpix Baltics

Tartu Bigbank pidi CEV Challenge Cupi kaheksandikfinaali kordusmängus tunnistama Portugali klubi A. J. Fonte Bastardo 3 : 1 paremust ning pudenes eurosarjas konkurentsist. Lisaks kaotusele on kogu reis kujunenud äärmiselt keeruliseks.

Assooridele sõidul hilinesid meeskonna mõlemad jätkulennud, mille tulemusel jõuti küll lõpuks kohale, aga kaduma läks kogu tiimi pagas. Õnneks kandsid mängijad mänguvarustust käsipagasis, kõik muu oli aga läinud. Kokku vältas reis 19 tundi.

Tartlaste tagasisõit oli planeeritud kahepäevaliseks ja koju pidi meeskond katsumusrohkelt reisilt jõudma täna.

Siiski ei läinud ka tagasisõit päris plaanipäraselt. Meeskonna diagonaalründaja Matej Šmidl postitas oma Instagrami kontol, et Tartu võrkpallurid on proleemidega kimpus Frankfurdi lennujaamas.

«Meie Frankfurdi lend Tallinnasse pidi väljuma kell 9.50 kohaliku aja järgi. Pärast kahetunnist edasilükkamist lubati meid lõpuks pardale ja hakkasime stardiraja poole liikuma. Kahjuks pidime lennuki tehniliste probleemide tõttu terminali tagasi pöörduma. Lend tühistati. Kell on 12.50 ja sellest, millal me Tallinnasse lendame ja Tartusse jõuame, pole mul aimugi,» kirjeldas Šmidl.

See annab Tartu meeskonnale ülimalt vähe aega puhkuseks, et valmistuda Aadu Luukase karika finaaliks, mis toimub sellel aastal Bigbanki koduväljakul Tartu ülikooli spordihoones laupäeval, 17. detsembril kell 19.

Tartu Bigbanki diagonaalründaja postitus olukorrast.
Tartu Bigbanki diagonaalründaja postitus olukorrast. Foto: Matej Šmidl Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles