Elva gümnaasiumi direktor lahkub ametist

Kristofer Seema
, Tartu Postimehe spordireporter
Copy
Pildil Elva Gümnaasium.
Pildil Elva Gümnaasium. Foto: Ragnar Peets

Elva gümnaasium koos Elva vallavalitsusega annavad teada, et Elva gümnaasiumi direktor Deivy Kivisalu lahkub ametist. Uue koolijuhi leidmiseks kuulutatakse konkurss välja lähipäevil.

Deivy Kivisalu asus Elva gümnaasiumi direktori ametisse tänavu 15. septembrist. Paraku lahkub Kivisalu tervislike põhjuste tõttu isiklikul otsusel ametist. Tema viimane ametlik tööpäev on 27. detsember 2022.

Deivy Kivisalu: «Tänan Elva kooliperet võimaluse eest olla suunanäitaja Elva gümnaasiumi arenguteel. Minu teekond koos teiega jäi küll lühikeseks, aga kogemus, mille sain, on unustamatu! Suur pühendumus ja armastus oma töö vastu, mida kogesin õpetajate ja kolleegide seas, on imetlusväärne. Tänan teid siiralt toetuse ja suurepärase koostöö eest! Head lapsevanemad, tänan teid aktiivse kaasamõtlemise eest! Nii mõnedki probleemid õpilaste ja õpetajate vahel said ühise laua taga lahti räägitud ja positiivsed lahendused leitud. Head õpilased, teiega oli palju toredaid hetki ja ühiseid koostegemisi. Hoidke ennast ja hoolige oma koolikaaslastest ning õpetajatest – nii loote parema tuleviku!»

Elva vallavalitsus kuulutab uue direktori leidmiseks välja konkursi lähipäevil. Vahepealne juhtimiskorraldus on kokkuleppimisel ning sellekohane info kommunikeeritakse kooliperele, lapsevanematele ja avalikkusele esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles