Seiklusrohkel reisil käinud Bigbanki ootab kodune karikafinaal

Kristofer Seema
, Tartu Postimehe spordireporter
Copy
Tiitlikaitsjat Tartu Bigbanki ootab karikafinaalis ees kõva lahing Tallinna Selver/TalTechiga, see on ainus meeskond, kellele on tartlastel tulnud Balti liigas sellel hooajal alla vanduda. Pildil portugallaste võimsast ründejõust hämmingus libero Rait Rikberg.
Tiitlikaitsjat Tartu Bigbanki ootab karikafinaalis ees kõva lahing Tallinna Selver/TalTechiga, see on ainus meeskond, kellele on tartlastel tulnud Balti liigas sellel hooajal alla vanduda. Pildil portugallaste võimsast ründejõust hämmingus libero Rait Rikberg. Foto: Gertrud Alatare/volley.ee

Aadu Luukase karika finaal toimub sellel aastal Bigbanki koduväljakul Tartu ülikooli spordihoones laupäeval, 17. detsembril kell 19.

Bigbank alistas poolfinaali korduskohtumises 3:0 (30:28, 25:15, 25:22) Võru Barruse võrkpalliklubi, see tagas koha finaalis, kus vastaseks on Tallinna Selver/TalTech.

Tartu finaalivastane Selver/TalTech oli oma poolfinaalseerias üle Pärnu võrkpalliklubist. Meeskonnad on omavahel sellel hooajal Balti liigas juba kaks korda mänginud, mõlemal on kirjas üks võit. Kohtumised on olnud ääretult tasavägised ja läinud viiendasse geimi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles