ERM kutsub lapsi saabuval koolivaheajal tuurile ja laagrisse

Tartu Postimees
Copy
Tunniajased jalutuskäigud koos giidiga sobivad nii lastele kui annavad uusi teadmisi vanematele. Fotol eelmine lastelaager ERMis.
Tunniajased jalutuskäigud koos giidiga sobivad nii lastele kui annavad uusi teadmisi vanematele. Fotol eelmine lastelaager ERMis. Foto: Berta Jänes / ERM

Pikal jõuluvaheajal ootab Eesti Rahva Muuseum lapsi nii avalikele teematuuridele kui lastelaagrisse. Jaanuari esimesel nädalal saab kaht püsinäitust avastada koos giididega ning 7–11-aastaste vaheaeg muutub põnevaks kahepäevases lastelaagris.

Avalikud teematuurid näitustel «Kohtumised» ning «Uurali kaja» toimuvad neljal päeval 3.–6. jaanuaril kell 12. Tunniajased jalutuskäigud koos giidiga sobivad nii lastele kui annavad uusi teadmisi vanematele. Tuuridele ette registreerima ei pea.

Traditsiooniline koolivaheaja lastelaager toimub 5. ja 6. jaanuaril. Uuritakse vanarahvatarkusi ja keelesugulaste kombeid, valatakse õnne, tehakse süüa ja muidugi käiakse talveilma nautimas. Laagrisse tuleb end registreerida ERMi kodulehel.

Kogu lisainfo vaheaja kohta ERMis: https://www.erm.ee/et/ermi-joulu-ja-koolivaheajauudised

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles