Pea kõik Elroni rongid hilinevad, üks reisirong seisis kahe peatuse vahel ligi tunni

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Foto: Erakogu

Esmaspäevane tormine ilm on palju segadust tekitanud ka rongiliikluses. Elron andis kodulehel vahendusel teada, et pea kõik õhtused reisirongid hilinevad vähemalt 20 minutit. Reaalsus on aga see, et pärastlõunane Tartu-Tallinna rong seisis Tallinnas kahe peatuse vahel juba ligi tund aega.

Tartust kell 15.45 väljunud rong sõitis ettenähtud graafiku alusel kuni pealinnani. Pärast Kitseküla peatust jäi aga rong seisma ning ei liikunud edasi ega tagasi.

Üks reisijatest vahendas, et rong seisis veidi enne Kristiine viadukti ligemale tunni. «Inimesed muutusid närviliseks, rongis hakkas palav, lapsed nutsid, teadmatus oli suur, osa reisijaid oli valmis isegi päästeametisse helistama,» rääkis rongis viibinud reisija. Ka Elroni piletikontrolörid ei olnud kursis, miks seistakse ja kui kaua seistakse.

Pärast vähemalt viiekümneminutilist seisakut sai rong jätkata teed Balti jaama. Esialgseil andmeil olid Tallinnas raudteepöörangud kinni külmunud ning seetõttu tuli rongidel oodata. Ilmnes, et külmunud pöörangute tõttu ei saanud jaama sõita ka Kloogarannast saabunud rong ning enam kui tunni hilinesid ka Rapla ja Tallinna vahet liikunud rongid.

Kõik õhtused reisirongid hilinevad vähemalt 20 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles