Tallinna-Tartu maanteel juhtus avarii, neli inimest viidi haiglasse

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Lumised teeolud esmaspäeva hommikul.
Lumised teeolud esmaspäeva hommikul. Foto: Kristjan Teedema

Esmaspäeval veidi enne kella 7.30 sai häirekeskus teate Tallinna-Tartu maanteel Põltsamaa lähedal Pauastveres juhtunud liiklusõnnetuse kohta. Kokku oli põrganud kaks sõidukit.

Avarii juhtus, kui peateel liikunud autole sõitis kõrvalteelt otsa sõiduauto. Kokku oli masinates kuus inimest, neist kaks lapsed. Meedikud viisid neli inimest sündmuskohalt haiglasse tervisekontrolli, teised vaadati üle kohapeal. Pärast läbivaatust said ka haiglasse toimetatud inimesed koju.

Õnnetuse täpsemaid asjaolusid alles selgitatakse.

Tee avariipaigas oli lumine ja libe. Avarii tõttu oli liiklus Tallinna suunal mõnda aega kinni, tund peale õnnetust saadi aga kogu liiklus uuesti toimima.

Politsei palub kõigil täna rasketes ilma- ja teeoludes liikudes olla äärmiselt tähelepanelik ja ettevaatlik. Iseäranis suurt tähelepanu nõuavad ristmikud ja kõrvalteelt peateele sõidud. Teed on libedad ning pidurdustee ja kohalt äravõtmine on seetõttu raskendatud. Kui tingimata ei ole vaja, siis võiks sõidud väga talvistes ja tormistes oludes seniks edasi lükata, kui olukord taas paraneb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles