Politsei otsib Tartus kadunud 16-aastast noormeest

Tartu Postimees
Copy
Kadunud 16-aastane Enayatullah.
Kadunud 16-aastane Enayatullah. Foto: Politsei

Politsei palub abi selgitamaks 16-aastase Enayatullahi asukohta, kes lahkus eile hommikul Tartus Mäe tänaval asuvast kodust ning pidanuks minema Luunja kooli, kuid sinna ei jõudnud. Ka koju noormees seni naasnud ei ole.

Murelikud lähedased pöördusid politsei poole, kui Tartu kodust Luunjas asuva õppehoone suunas lahkus 16-aastane noormees, kes ei läinud kooli ega ole seni koju naasnud. Sõpradele ütles poiss hommikul bussijaamas, et ei tunne end hästi ning läheb kooli mineku asemel tagasi koju. Koju poiss siiski ei naasnud ning seni on teadmata, kus ta olla võib.

Politsei alustas teate laekudes noormehe asukoha tuvastamisega ning praeguseks on üle kontrollitud nii tema kodukant Tartus kui ka Luunja õppeasutuse ümbrus. Suheldud on nii lähedaste kui ka kooliperega, kuid nemadki ei tea, kus poiss viibida võiks. Nooruki telefon on välja lülitatud ning puudub võimalus temalt endalt uurida, kus ta aega veedab ning kas temaga on kõik hästi. Noormees eesti keelt ei räägi, inglise keeles suhtleb vähesel määral.

Noormees on umbes 178 cm pikk ning keskmise kehaehitusega. Ta kannab prille. Seljas oli tal kodust lahkudes must jope ja jalas teksapüksid.

Kui keegi on näinud kirjeldusele vastavat noormeest või teab tema asukohta, palutakse sellest politseile numbril 112 teada anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles