Uhiuus jalgpallihall jäi vutimeestele kitsaks

Richard Särk
Copy
Mõni päev tagasi Annemõisa jalgpallihallis poistele trenni teinud FC Heliose noortetöö juht ja noortetreener Urmo Viickberg nentis, et klubile on seal viiest treeningtunnist nädalas vähe ja hallis oleks vaja ka rohkem mänguruumi.
Mõni päev tagasi Annemõisa jalgpallihallis poistele trenni teinud FC Heliose noortetöö juht ja noortetreener Urmo Viickberg nentis, et klubile on seal viiest treeningtunnist nädalas vähe ja hallis oleks vaja ka rohkem mänguruumi. Foto: Margus Ansu

Kevadel valminud Annemõisa jalgpallihall annab küll Tartu jalgpalliklubidele võimaluse talvel siseoludes treenida, kuid kolme suurema klubi vutimeestele jääb seal ruumi väheks.

Siinsete jalgpalliklubide esindajad otsustasid, et uue halli kasutusajad tuleb jagada vastavalt sellele, kui palju treenib klubides Tartusse sissekirjutatud lapsi.

Nädala peale jagati ära 32,5 treeningtundi, millest JK Tammeka sai linna suurima klubina ligi pooled aegadest ning jalgpallikool Santos ja FC Helios kumbki viis treeningtundi. Ülejäänud kasutusajad jagunesid JK Merkuur-Juuniori ja Tartu Kalevi jalgpalliakadeemia vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles