UTLIB 220 Lähed Tartusse konverentsile, aga satud hoopis Tõstamaale? Täitsa võimalik

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Ülikooli raamatukogu konverentsikeskuse suuruse kohta on selle kollektiiv üsna väike, vaid kolm inimest: juhataja Katriin Kaljovee, audiotehnik Arno Hellat (vasakul) ja tehnik-spetsialist Mart Lättemägi. «Nemad aitavad ka mööblit liigutada, seda on vaja tihti teha. Diivanid sinna, lauad tänna. See käib iga üritusega kaasas,» lausus Kaljovee.
Ülikooli raamatukogu konverentsikeskuse suuruse kohta on selle kollektiiv üsna väike, vaid kolm inimest: juhataja Katriin Kaljovee, audiotehnik Arno Hellat (vasakul) ja tehnik-spetsialist Mart Lättemägi. «Nemad aitavad ka mööblit liigutada, seda on vaja tihti teha. Diivanid sinna, lauad tänna. See käib iga üritusega kaasas,» lausus Kaljovee. Foto: Margus Ansu

Mis on ühist Tõstamaal, Kodaverel, Äksil ja Kursil? Nõnda kutsuti Eesti vanu kihelkondi. Samu nimesid kannavad aga ka Tartu ülikooli raamatukogu konverentsikeskuse ruumid.

Keskuse juhatajale Katriin Kaljoveele meenub, kuidas kord helistas talle keegi, kes soovis neist ühte suuremapoolse seltskonnaga kasutada. Osalejaid olla umbes 50 – suur saal olnuks ehk liiast, aga Tõstamaa ruum võinuks sobida küll, mõtles juhataja endamisi. «Ütlesin siis neile, et ­jaa-jaa, Tõstamaa sobib teile. – «Ei-ei, ma soovin Tartus seda üritust korraldada!».»

Nõukogudeaegsed istungid?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles