Linnapea eelarvekriitikast: kõigega on arvestatud

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Urmas Klaas kinnitab, et linn arvestab Süku omaosalust välja pannes sellega, et on tarvis investeerida ka teistesse olulistesse objektidesse.
Urmas Klaas kinnitab, et linn arvestab Süku omaosalust välja pannes sellega, et on tarvis investeerida ka teistesse olulistesse objektidesse. Foto: Margus Ansu

Tartu volikogu opositsioonijuhid leidsid eilses Tartu Postimehes, et südalinna kultuurikeskuse ehk Süku rajamine võib linna eelarvele osutuda liiga suureks koormaks. Samas läheb võimuliit peagi volikogu ette mitme dokumendiga, et Sükuga edasi liikuda. Niisiis on praegused linnajuhid veendunud, et see on jõukohane ka olukorras, kus linnaeelarvet plaanitakse turgutada 41 miljoni euro suuruse laenuga. Reformierakondlasest linnpea Urmas Klaas kinnitab, et kõigega on arvestatud.

Kas Süku on Tartule jõukohane ka siis, kui tuleb reaalselt ehitama hakata?

Südalinna kultuurikeskust planeerime väga hoolsalt, selle ehitus arvestab nüüd ja tulevikus Tartu linna eelarveliste võimalustega, ja arvestab selliselt, et lisaks südalinna kultuurikeskusele saaks tehtud ka investeeringud teistesse vajalikesse objektidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles