Korvpalli esindusmeeskond püsib novembris kaotusteta

Kristofer Seema
, Tartu Postimehe spordireporter
Copy
Jalan McCloud (valges) kerkis mängus Pärnu vastu 13 punktiga Tartu resultatiivseimaks. 
Jalan McCloud (valges) kerkis mängus Pärnu vastu 13 punktiga Tartu resultatiivseimaks. Foto: Tartu Ülikool Maks & Moorits

Tartu Ülikool Maks & Moorits on novembris tunnistanud vaid võite, millest viimane tuli karikasarjas 28. novembril, kui korduskohtumises alistasid tartlased Pärnu Sadama 70:63 ja kindlustasid pääsu poolfinaali.

Kaamose karikavõistluste veerandfinaalseeria avamängus kontrollis Tartu Pärnu vastu tervet kohtumist, tasuks 91:84 võit. Seega mindi korduskohtumisele vastu seitsmepunktises eduseisus. Pärnus mõnesajapealise publiku ees peetud kohtumise avapoolaeg kuulus täielikult tartlastele: esimene veerandaeg võideti 28:14 ja poolajapausiks juhtis Tartu 43:25.

Kodumeeskond suutis aga teisel poolajal korvi märksa paremini tabada ning tartlased kaotasid oma keskendumise ja lasid pärnakad lähemale. Enne viimast neljandikku oli tartlaste eduseis 52:39. Neljandal veerandajal näitasid pärnakad kõige rohkem hambaid ja jõudsid mõni minut enne mängu lõppu Robert Valge kaugviske järel tartlastest kolme punkti kaugusele – 64:61. Andrii Voinalovychi korv, kaks vabaviset Jalan McCloudilt (pildil) ja kauge kahene Leemet Böcklerilt kallutasid aga mängu ja seega kogu seeria kindlalt Tartu kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles