Tippkokk avab Tartus eksklusiivse peopaiga

Royal Catering OÜ
Copy
Foto: Tuuli Angerjärv

Oma ala täht, tippkokk Lauri Ööpik, kes kuulub Eesti kokkade meeskonda, mis esindab Eestit 2024 Maailma Kokkade Olümpial ja Maailmameistrivõistlustel, avab peokoha nimega Stanza Reale.

Selle interjöör on soliidne, pronks-tumeroheline ja must-kuldne värvilahendus mõjub rahustavalt, miski ei ole liigne. Elav tuli, mis mõjub koduselt, on nähtav ja nauditav pea igast peopaiga nurgast.

Foto: Royal Gatering OÜ

Stanza Reale ehk itaalia keelest tõlgituna kuninglik ruum sai tehtud mõttega, et Tartus oleks soliidne ja eksklusiivne koht, kus inimesed saaksid pidada sünnipäeva, kokkutulekut, tüdrukuteõhtut jms. Ettevõttel sobib siin korraldada seminare, tootetutvustusi, infotunde, aastalõpuüritusi. Á la carte'i ürituste puhul on ruumi rent 200 eurot.

Paar korda kuus avab tippkokk Ööpik, kes on ka Eesti peakokkade ühenduses ning omab tunnustust Recommended by Estonian Chefs, Stanza Reales restorani üheks õhtuks. Nii saab näiteks 10. ja 30. detsembril maitsta Ööpiku suurepärast inspiratsioonimenüüd tema FlagShipis. Rohkem infot leiab Stanza Reale ja õhtusöögi kohta SIIT.

Alates 7. detsembrist välja renditav 100-ruutmeetrine sündmuste ruum koosneb kahest osast. Esimene on lounge-ala koos baariga ning tagumist ruumi saab muuta vastavalt  soovile kas söögisaaliks või restoraniks või seminariruumiks.

Olenevalt ürituse olemusest mahub ruumi 20–40 inimest. Olemas on ka valge ekraan, projektor, samuti helivõimendus muusika mängimiseks.

«Olles läbi käinud kõik peoruumid, mis Tartus pakkumisel on, saan öelda, et mitte ükski neist ei ole tekitanud tunnet «Vau, ma ei taha siit ära minna!»,» selgitab tippkokk Ööpik. «Eks turgu ole ka tagasihoidliku välimusega ruumidele, aga Royal Catering pakub kaasaegse sisustusega, õdusat ja meeleolu loovat peopaika. Sellist rendiruumi seni Tartus polnud.» Ööpiku kinnitusel ei ole praegu turul ruumi, mis näeb välja nagu restoran, kui just ei hakka tervet tegutsevat restorani endale broneerima.

Foto: Royal Gatering OÜ

Renditav ruum asub Tartus Kammivabriku vastas aadressil Teguri 45. Rendi hind viieks tunniks on 400 eurot, õhtuse ürituse korral on iga lisatund, mis läheb üle südaöö, hinnaga 75 eurot. Terve ürituse vältel on kohal teenindaja, kes kannab teie eest hoolt ning vaatab, et kõik oleks nii, nagu te soovite.

Toitlustuseks saab valida kas bufee või á la carte'i menüü, mille koostab tippkokk ise. Olemas on korralik veini- ja kokteilikaart, aga soovi korral võib lisada ka sommeljee sobitatud joogivaliku.

Stanza Reale ei ole eraldi ettevõte, vaid üks osa kolm aastat turul tegutsenud Royal Cateringi OÜst. Ettevõtte peamine tegevusala on catering'i teenuse pakkumine.

Copy
Tagasi üles